Blogs

COMMUNIE 2012

De communies 2012 komen er snel aan en zijn voor de kinderen een speciale gelegenheid die ze nooit vergeten. Zowel de kledij als de schoenen zijn voor hen van het grootste belang.

KIDS OF THE FUTURE richtte zich dan ook speciaal tot de kinderen. Van overal in België ontvingen wij tekeningen, collages en schetsen van schoenen en dit zowel van de allerkleinsten (kleuters) als de communicanten. Het resultaat was ronduit verbluffend en zeer inspiratievol.

Uit al die inzendingen konden wij vaststellen dat diertjes, gezichten en  poppen zeer belangrijk zijn, met vooral het accent op de diertjes. Met deze informatie in het achterhoofd ontwierp KIDS OF THE FUTURE twee lijnen kinderschoenen die aan de eisen van deze kinderen voldoen. Hun reactie was dan ook uitbundig toen wij deze lijnen aan hen voorgesteld hebben. Hun schoenen voor hun communie hebben ze al gekozen.

Communieschoenen

De productie van kinderschoenen

De productie van de kinderschoenen KIDS OF THE FUTURE vertrouwen wij toe aan Calzaturificio LUCA di Vesprini Luca & C. sas in Italië. Hun vakkennis en fabricatieproces voldoen aan al onze strikte eisen die wij aan onze schoenen stellen. Daarnaast is dit nog een volledig artisanaal en familiaal bedrijf. Het bedrijf wordt gerund door de broers Luca & Fausto Vesprini die hun hart en hun ziel in de productie van de schoenen steken.

Inhoud syndiceren