Ambachtelijke kinderschoenen Made in Italy

Design, kwaliteit en perfectie tastbaar aanwezig in ambachtelijke kinderschoenen ‘Made in Italy’

Elk seizoen opnieuw is het ons doel om onze klanten te verwennen met kwaliteit en design van een ongeëvenaard topniveau. Net daarom kiezen we voor kinderschoenen ‘Made in Italy’. Italië is gekend over de hele wereld om haar traditie in de ambachtelijke vervaardiging van prachtige en kwalitatieve schoenen. Industrialisatie en technologie hebben de jarenlange Italiaanse ervaring in de ambachtelijke productie van schoenen niet kunnen vervangen. In alle kinderschoenen van KIDS OF THE FUTURE is het manuele werk nog zichtbaar en tastbaar aanwezig. En dat hebt u natuurlijk enkel met kinderschoenen ‘Made in Italy’.

 

Schoenen en psychologie gaan hand in hand

Het mag dan heel cliché klinken, maar dames die zich niet goed in hun vel voelen, gaan vaak shoppen en komen met een nieuw paar schoenen terug naar huis. Deze trend zet zich ook meer en meer door bij de jeugd. Schoenen en psychologie hebben veel punten gemeen. De geur van nieuw leer wekt bij sommigen een sterkere opwinding of prikkel op dan een heerlijk parfum. De natuurlijke kleuren van onze kinderschoenen doen ons denken aan de aarde en haar rijkdom aan vruchten. Tegelijk zacht en weerstand biedend, doet de oppervlakte ons denken aan een glimmende kastanje. Hoe langer je de schoen draagt, hoe rijper en beter hij wordt. Schoenen stralen de persoonlijkheid uit van wie ze dragen.

 

Made in Italy: de beste leersoorten en een hart voor ambachtelijke afwerking

Italiaanse schoenenontwerpers en schoenenmakers ervaren hun grootste arbeidsvreugde op het ogenblik dat ze het leer op de leest mogen plaatsen. De leersoort is een van de belangrijkste aspecten van de ambachtelijke productie van schoenen. KIDS OF THE FUTURE selecteert met de grootste zorg de beste leersoorten voor het ontwerpen en maken van haar collecties kinderschoenen. Onze voorkeur gaat naar nappa vitello, crosta en nabuk, want deze leersoorten bieden comfort en uitstraling. De kwaliteit van een kinderschoen betekent het leer ‘voelen’. En hoe langer je onze kinderschoenen draagt, hoe toffer ze er gaan uitzien. ‘Made in Italy’ staat ook voor perfectie van ambachtelijke afwerking met stiksels, nageltjes, haken, ogen, riemen. U ontdekt steeds een harmonisch samenspel van leer, afwerking, en verrassende effecten.

 

Aan de particulier bieden we op deze website een overzicht van onze wintercollectie 2010: trendy meisjeslaarzen CITY GIRL, gemakkelijk zittende kleutersneakers ANGEL, stoere boots TOPPY en hippe uniseks boots METROPOLI die u bij de betere schoenenhandelaar kunt vinden.

Schoenenhandelaars die onze collectie in hun winkel wensen te verkopen kunnen ons contacteren.

Uw beoordeling : Geen Gemiddelde : 5 (1 stem)