Italiaanse handgemaakte kinderschoenen

Jean-Paul VanackereEen samenspel van Italiaanse creativiteit en Belgische inventiviteit

KIDS OF THE FUTURE, kortweg KOTF, staat voor een modieuze en trendy collectie van kinderschoenen. De drijfveer achter het project is Jean-Paul Vanackere. Sinds 1991 werkt Jean-Paul nauw samen met de Italiaanse schoenenontwerper Massimo Ciccalè. Samen specialiseerden zij zich in de creatie en de productie van handgemaakte, exclusieve schoenen. Intussen zijn zij geen onbekenden meer op de internationale schoenenmarkt.

 

Vernieuwing in de kinderschoenen met een blik naar de toekomst

Met KIDS OF THE FUTURE ontstond een heel nieuw concept. Vanuit een jarenlange ervaring is de idee gegroeid om een specifieke collectie te ontwikkelen voor kinderen. Modieus en Trendy zijn de sleutelwoorden, vernieuwing het streefdoel en een blik naar de toekomst vanuit het gezichtsveld van de kinderen zelf, de visie.

 

Ontwerp, productie en levering op maat van de jeugd

Bij groeiende kinderen zijn de voeten een belangrijk onderdeel van het lichaam. De voeten dragen het volledige lichaamsgewicht, geven steun aan het lichaam en zorgen voor evenwicht. Daarom besteden we bijzondere aandacht aan de kwaliteit van de gebruikte ledermaterialen, de vorm en het comfort van elke schoen. Wij beslissen zelf over alle aspecten van ontwerp tot productie en levering. Al deze factoren dragen bij tot de exclusiviteit van onze collectie.

 

Een synergie van creativiteit, kwaliteit, exclusiviteit en commercieel inzicht

Voor het maken van de schoenen kozen we bewust voor een kwaliteitsfirma in Italië, waar de bekende Luca schoenen worden vervaardigd. Uiteraard staat onze exclusieve collectie volledig los van de basiscollectie die zij daar maken. Onze collectie houdt weinig rekening met de bestaande tendensen, maar vertrekt vanuit de idee van kinderen zelf. Wat vinden zij hip? Welke voorwaarden stellen zij aan schoenen?

Hieruit groeiden onze eerste prototypes. Kinderen van diverse leeftijdsgroepen worden actief betrokken bij het project. Vanuit de eerste prototypes ontstaan nieuwe ideeën. De definitieve collectie is een synergie van de vele ideeën, de realiseerbaarheid, de kwaliteit, de creatieve geest van ontwerper Massimo Ciccalè en het weloverwogen en sterk commercieel inzicht waarmee Jean-Paul Vanackere de internationale schoenenhandelaars wil tegemoetkomen.

 

Onze doelgroep

KIDS OF THE FUTURE is zonder enige twijfel de kinderschoen voor iedere schoenhandelaar die met zijn tijd mee wil zijn. De collectie wordt enkel en alleen verdeeld via de betere schoenhandelaar en dit over de ganse wereld.

 

Bent u als schoenhandelaar geïnteresseerd om verdeler te worden?
Aarzel niet ons te contacteren.

Ontdek nu al de eerste definitieve prototypes van onze nieuwe wintercollectie 2010:
ANGEL sneakers, METROPOLI boots, TOPPY bottines en CITY GIRL laarzen.

Uw beoordeling : Geen Gemiddelde : 5 (6 stemmen)