Kinderschoenen met een visie

Visie KOTFDe jeugd van vandaag kiest kinderschoenen vanuit een visie met persoonlijkheid

KIDS OF THE FUTURE … jawel, de kinderen van vandaag zijn de toekomst van morgen.

De kinderen van de 21ste eeuw zijn sociaal, mondig, openhartig en hebben een eigen mening en visie op het leven. Zij uiten dat in een uitgesproken sociale omgang met vrienden, waar ze onverbloemd hun mening geven. Binnen dit gegeven ontwikkelen ze hun eigen identiteit. Hun uiterlijk speelt daarbij een grote rol. Kledij, schoenen, accessoires, kapsel, make-up, … maken deel uit van hun eigen zijn.

 

 

 

KOTF ontmoet het kind van de toekomst met haar exclusieve schoenencollectie

KIDS OF THE FUTURE, kortom KOTF, staat voor een exclusieve, modieuze en trendy collectie kinderschoenen, ontworpen vanuit de idee van de kinderen zelf. Hiermee speelt Hipstep aardig in op de behoeften van het kind van vandaag om zijn eigen schoenen te mogen kiezen, en zelfs te ontwerpen.

 

KIDS OF THE FUTURE: kinderschoenen met een doordachte visie

Onze merknaam KIDS OF THE FUTURE is heel doordacht. Het denkpatroon van de jeugd zal onze toekomst bepalen. Door hen inspraak te geven in wat bij hen leeft, worden wij als volwassenen steeds bewuster van hoe onze toekomst er zal uitzien.

Daarom heeft Hipstep een rondvraag gelanceerd bij verschillende leeftijdsgroepen: hoe interpreteren kinderen begrippen zoals modieus en trendy? Het antwoord was heel opvallend gericht naar de toekomst:

  • Hun uiterlijke komt op de eerste plaats, want hoe zij eruit zien, bepaalt hun persoonlijkheid en daardoor ook hun toekomst.
  • Grote ontwikkelingen op het gebied van multimedia zoals internet, I-phones en sociale media zijn bij de jeugd niet meer weg te denken.
  • Een wereld met vrede, een proper milieu en werk voor iedereen maakt eveneens deel uit van hun visie op de toekomst.

 

Schoenmaker blijf bij je leest en ontwerp schoenen voor KIDS OF THE FUTURE

De waarheid komt uit de mond van een onschuldig kind. Elke volwassene met een beetje gezond verstand kan alleen maar beamen dat onze kinderen het bij het rechte einde hebben.

Hoewel we als schoenmakers bij onze leest moeten blijven, willen we bijdragen aan deze nieuwe toekomst. Met KIDS OF THE FUTURE ontwerpen we unieke collecties jeugd- en kinderschoenen met een knipoog naar de wensen van de kinderen zelf. En zo is onze slogan ontstaan: SHOES KIDS CHOOSE.

 

Ontdek onze nieuwe wintercollectie 2010 met ANGEL sneakers, stoere TOPPY boots, CITY GIRL meisjeslaarzen en uniseks METROPOLI boots van KIDS OF THE FUTURE, een merk dat iedere schoenhandelaar in zijn etalage en rekken beslist moet hebben.

Wenst u verdeler te worden van KOTF kinderschoenen?
Contacteer ons
voor een afspraak.

Nog geen stemmen