Modieuze, trendy uniseks boots: collectie METROPOLI

Metropoli boots 1METROPOLI: alles kan en alles mag met deze trendy uniseks boots voor een vrijgevochten jeugd

Deze trendy, uniseks METROPOLI boots zijn tegelijk casual als outdoor. Spelen in het bos, wandelen op het strand, stoeien in de waterplassen, of gekleed naar een familiefeest … alles kan en alles mag in deze modieuze en lekker zittende boots. Onze ontwerpers hebben van deze collectie hun stokpaardje gemaakt. De METROPOLI boots zijn niet alleen ontworpen voor jongens en meisjes, maar ze stralen alles uit waar KIDS OF THE FUTURE voor staat: exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid, onderhoudsvriendelijk en oog voor detail. Made in Italy in volle glorie: rekening houdend met de smaak en de visie van de vrijgevochten jeugd en ambachtelijk gemaakt.

 

Een greep uit onze uniseks collectie METROPOLI boots

METROPOLI boots * Model 1

  • Metropoli boots 2Dit eerste model is een topper in onze collectie. Deze prachtige driekleurige boots zijn gemaakt van een glanzend laminato leer. Elke leerhuid is ambachtelijk ingekleurd met een deptechniek, waarna de kleuren geleidelijk intrekken in het leer.
  • Dit model is een waterdicht gemonteerde schoen waarop de afzonderlijke fantasieonderdelen zijn vast gestikt. Zo verkrijgen we een driekleurige schoen met een blauwe voetpunt, een militair groene hiel, een rode buitenzijde en een blauwe binnenzijde.
  • De nagels op de zoollijn aan de voetpunt en de hiel maken het geheel volledig af.
  • Deze schoen is verkrijgbaar voor jongens en meisjes met een schoenmaat gaande van 31 tot en met 42.
  • De weldoordachte look van onze Italiaanse ontwerpers was meteen een schot in de roos. Het enorme succes, ook bij volwassenen, heeft er ons toe aangezet om dit model door te trekken naar onze Hipstep collectie voor volwassenen. Voor dames zijn deze boots leverbaar in de maten 36 tot 42, voor heren van maat 39 tot 47.

 

Metropoli boots 3METROPOLI boots * Model 2

  • Ook in dit model wordt gretig gespeeld met verschillende opgezette stukken. Hier werken we met twee verschillende materialen: een duo van glad leer en daim.
  • Tussen de twee leersoorten is een modieuze bies van een halve metalen rits ingewerkt.
  • Naast de rij met oogjes voor de veters is een extra oog voorzien om de boots hun mooie voetvorm te laten behouden.
  • Deze casual ogende boots lopen van maat 31 tot en met 42 voor zowel jongens als meisjes.

 

Deze winter pakken we uit met verschillende collectielijnen. Neem alvast een kijkje want de stoere TOPPY boots, de leuke ANGEL sneakers voor peuters en kleuters en de prachtige CITY GIRL meisjeslaarzen mogen deze winter zeker niet in uw winkel ontbreken.

Bent u een geïnteresseerde winkelier?
Neem alvast contact met ons.

Bent u een geïnteresseerde klant?
Zoek de schoenenwinkel in uw buurt.

Uw beoordeling : Geen Gemiddelde : 5 (3 stemmen)