Onderhoud kinderschoenen verschillende leersoorten

Uw kinderschoenen: gemakkelijk in onderhoud

Hoewel onze exclusieve, handgemaakte kinderschoenen van kwalitatief leer heel gemakkelijk in onderhoud zijn, verdienen ze de beste zorg. Daarom geven we enkele tips om de KIDS OF THE FUTURE schoenen te onderhouden. We maken hierbij een onderscheid tussen de verschillende soorten leer.

 

Onderhoud van de collectie kinderschoenen en laarzen van glad leer

Onze kinderschoenen en laarzen, gemaakt van het glanzende en soepele Vitello nappaleer, zijn heel gemakkelijk in onderhoud. Om de schoenen en laarzen van KIDS OF THE FUTURE te poetsen kunt u gebruik maken van een klassiek hard schoensmeer of van schoencrème. Gebruik steeds een borstel met natuurlijke haren of een zacht doekje om het schoensmeer aan te brengen. Om de schoenpoets daarna op te blinken, gebruikt u een borstel met natuurlijke haren. Nog beter voor het opblinken is een speciale handschoen van synthetische wol.

 

Onderhoud van de collectie kinderschoenen en laarzen van crosta en nabuk

Crosta en nabuk of nubuk, ook wel daim genoemd, zijn ruwe leersoorten en vertonen een fluweelachtig oppervlak. Door wrijving of druk ontstaat een poolverschuiving zodat u strepen kunt zien. Die lijnen zijn gemakkelijk weer glad te borstelen. Om de kinderschoenen en laarzen van crosta of nabuk leer waterdicht te maken, spuit u ze best eerst in met een product. Vuile plekken kunnen uitgedaan worden met een speciale gom, die in elke detailwinkel verkrijgbaar is.

 

Onderhoud van de collectie METROPOLI

Deze driekleurige METROPOLI boot voor kinderen en dames is gemaakt van glad leer dat zorgvuldig met de hand is ingekleurd. De binnenzijde is bruinachtig. Om de kleuren te behouden, gebruikt u het best een kleurloze schoencrème. U brengt deze aan met een doekje of een zachte borstel met natuurlijke haren. Daarna blinkt u de schoenen op met een borstel of een speciale handschoen van synthetische wol.

 

Maak snel kennis met onze nieuwe wintercollectie 2010 TOPPY boots, CITY GIRL laarzen en ANGEL sneakers, en bezoek de dichtstbijzijnde schoenwinkel die onze collectie aanbiedt.

Bent u schoenenhandelaar en wenst u onze collectie aan uw klanten te bieden?
Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende afspraak.

Uw beoordeling : Geen Gemiddelde : 5 (1 stem)