Stoere boots voor kinderen: collectie TOPPY

TOPPY: een collectie stoere boots voor kinderen die met beide voeten op de grond staan

Toppy boots 1Deze handgemaakte stoere boots zijn net zoals de oersterke legerbottines gemaakt van hard zadelleer. U vindt hierin een schakering van kleuren zoals donker bruin, militair groen en blauw. Deze TOPPY bottines zijn perfect voor jongens, maar ook voor meisjes, die graag met beide voeten op de grond staan. De liefhebbers van stoere boots dragen ze natuurlijk niet alleen outdoor, maar ook casual. Duurzaamheid en een heerlijk draagcomfort maken van deze bottine een geliefde schoen voor kinderen met maat 31 tot en met jongeren met maat 42.

 

Een waterdichte afwerking met stoere nagels, dat is helemaal TOPPY!

Opvallend is de afwerking van de schacht: helemaal ‘Made in Italy’! Het bovenleer bestaat uit verschillende stukken zoals de punt, de hiel, de voetwreef en het onderbeen. Voor de hechting van die delen zijn de naden volledig vervangen door een zorgvuldig waterdichte bevestiging met nagels.

Achteraan op de hiellijn is een sierstiksel aangebracht, dat met een buitenwaartse, fijne neep het leer samenhoudt. De schacht is voorzien van een gemonteerde zool, helemaal rondom omzoomd met een sierstiksel.

De TOPPY boots stralen ontegensprekelijk kwaliteit, comfort, duurzaamheid en vakmanschap uit, de eigenschappen die onze kinderschoenen KIDS OF THE FUTURE kenmerken.

 

Een coole look en gemakkelijk in onderhoud

Toppy boots 2Deze stoere halfhoge TOPPY boot oogt het mooist met de veters tot halfweg gerijgd en geknoopt. Natuurlijk kunt u ze tot bovenaan dichtknopen, maar jongeren vinden het nu eenmaal cooler als de schoen nog halfopen staat.

En voor het onderhoud hoeft u deze stoere boots niet in de etalage te laten liggen. Smeer wat schoensmeer of schoencrème in met een zacht doekje en laat ze even opblinken met een zachte borstel. Trouwens, hoe langer u ze draagt, hoe leuker ze worden.

Jongeren die het liever iets kleuriger zien, vinden alvast hun smaak in onze collectielijn METROPOLI boots. Of had u eerder uw zinnen gezet op leuke CITY GIRL laarzen of ANGEL sneakers? Bekijk alvast onze andere collectielijnen.

 

Bent u een geïnteresseerde winkelier?
Neem alvast contact met ons.

Bent u een geïnteresseerde klant?
Zoek de schoenenwinkel in uw buurt.

Uw beoordeling : Geen Gemiddelde : 5 (2 stemmen)

Reacties

Stoere boots

Stoere boots voor stoere boys (& girls)

Heel mooi

Ik vind ze heel mooi bij een

Ik vind ze heel mooi bij een stoere jeansbroek, die in de schoen duikt.  Maar evenzeer bij suitekleding; het straalt het "durven" uit.