COMMUNIE 2012

De communies 2012 komen er snel aan en zijn voor de kinderen een speciale gelegenheid die ze nooit vergeten. Zowel de kledij als de schoenen zijn voor hen van het grootste belang.

KIDS OF THE FUTURE richtte zich dan ook speciaal tot de kinderen. Van overal in België ontvingen wij tekeningen, collages en schetsen van schoenen en dit zowel van de allerkleinsten (kleuters) als de communicanten. Het resultaat was ronduit verbluffend en zeer inspiratievol.

Uit al die inzendingen konden wij vaststellen dat diertjes, gezichten en  poppen zeer belangrijk zijn, met vooral het accent op de diertjes. Met deze informatie in het achterhoofd ontwierp KIDS OF THE FUTURE twee lijnen kinderschoenen die aan de eisen van deze kinderen voldoen. Hun reactie was dan ook uitbundig toen wij deze lijnen aan hen voorgesteld hebben. Hun schoenen voor hun communie hebben ze al gekozen.

Communieschoenen

unabhängigen AGENT (m/f)

KIDS OF THE FUTURE, mit Sitz in Lippelo, ist seit einigen Jahren eine sehr bekannte Marke für Kinderschuhe in Belgien.

Die Schuhe werden in Italien handgefertigt und bestehen aus hochwertigem Leder.

Als Designer und Verkäufer wollen wir uns auf dem deutschen Markt etablieren

 

Deshalb suchen wir dringend einen begeisterten,

 

unabhängigen AGENT (m/w)

 

Sind Sie ein tatkräftiger Mensch, arbeiten gerne im Team, sind zielorientiert,

mit großem Verantwortungsbewussts

Shoes for children KIDS OF THE FUTURE

Kids of the Future

KIDS OF THE FUTURE, exclusive shoes from and for children

KIDS OF THE FUTURE is a brand new exclusive shoe brand for children. From our experience in the children’s footwear market, impregnated with the future vision of the youth, we bring on the market unique KIDS OF THE FUTURE shoes for children that meet the following criteria:

  • Innovation and exclusivity
  • Quality
  • Comfortable
  • Fully responsive to the contemporary trend

De productie van kinderschoenen

De productie van de kinderschoenen KIDS OF THE FUTURE vertrouwen wij toe aan Calzaturificio LUCA di Vesprini Luca & C. sas in Italië. Hun vakkennis en fabricatieproces voldoen aan al onze strikte eisen die wij aan onze schoenen stellen. Daarnaast is dit nog een volledig artisanaal en familiaal bedrijf. Het bedrijf wordt gerund door de broers Luca & Fausto Vesprini die hun hart en hun ziel in de productie van de schoenen steken.

Why register on Kids Of The Future website?

As a registered visitor you have a say regarding this site. Among other things, you can

  • Find your nearest KOTF-dealer
  • Give comments on the collections and give your own ideas
  • Be notified automatically when new information is on the site
  • Participate in competitions

Winter collection 2010 KIDS OF THE FUTURE shoes for children

Sunday 21st and Monday 22nd of March, Hipstep unwraps its new exclusive collection of KIDS OF THE FUTURE children’s shoes. Our four collections handcrafted by Italian designers will undoubtedly be the highlights in the windows of the better shoe merchants.

Syndicate content